Hatar / Älskar / Saknar

publicerat i Allmänt;
Många känslor just nu och jag tänker bara låta orden flyta..........
Jag hatar dig så mkt inombords fast ändå inte. Jag hatar att du gjort det du gjirt, att du ha förstört en sån fin liten människa som jag idag får tacklas med varje dag och bearbeta uppåt. Jag hatar att få stå själv i detta. Jag hatar att få se hur illa de kan gå, hur folk kan må, prata, se , skratta, prata - allt Är riktigt less på alltmsånt, dvs snack, lögner, påhitt, svartsjuka, att folk dömmer en och tror man är 14,15 år liksom. Lika de...de som va och hände för 10-15 år sedan kan man ej spegla folk i. Man lär ju ta perosnen i högform så som den är just NU, här  i dag. Man lever ej som en 15 åring liksom. Det man gjort oi hur man varit deär de förflutna , visst de följer kanske med en men döm inte utefetr det. Lär då känna den nya människan istället och låt dig / er se att de är o finns en stor förändring. Så är de ju för alla som en gång i livet varit "dumma", och idag är dom..helt förändrade, till d bättre!
Blir så arg bara å tänka så. tänka sånna tankar. döma folk ...till att dom tror så...el..äh va vet jag!
 
Tankarna bara virrar o virrar...far runt osv. 
Sen att man ska få känna lycka el att äntligen fått inse o känt va lycka o välmående ska gå ut på. Att få känna ett uppvaknande. få känna sig uppvaktad. omtyckt, saknad mm.. de är oxå en känsla för sig som jag vill kunna behålla. Då måste man bara få bort misstankar, oro,  ångest över nåt som ej behöver bli typ.
Sluta ta ut nåt i förväg så att säga!
 
YesI know Im complicated =P
 
Jag bryr mig inte längre vad andra säger, tycker och gör-bara dom ej förstör el trycker ner mer..
 Jag är lyckligare än någonsin nu. jag mår bra-inget svängande humör el så. Jag ha ordnat jobb och goda vänner/kolleger som gör mina dagar till fullo.
Jag känner mig mer levande än någonsin och de är så jääävla hääärligt!!!