2012-10-29

publicerat i Allmänt;
Idag föll första riktiga snön som täckte backar och träd. Pulkorna åkte fram och barnet va allmänt glad och hispig.
Mamma likaså. Nu längtar man bara till första advent då man få pynta lite och vänta på julen :)
Kul för barnen och de är trots allt barnens jul och just att få se dom öppna klappar och vänta på tomten-de gör ju alllting! Så de ser vi fram emot nu, härnäst!
 
Idag som sgat, ha de varit jobb och dagis men sedan va vi på kalas då Anton fyllde år (kusinen?!)-de va riktigt kuligt. Nu sover lillhjärtat och mamma plockar undan efter lilleman.
 
 
Matlådor gjorda,räkningar dragna, storhandling gjort och allt ä på topp!
( Nu ligger fokus på julklappar nästa månad-thats it! )
 
Veckan i ända består som vanligt utav jobb och åter jobb, men ska även föröska klämma in en fika med en vän här i veckan. I Helgen blir de lite "sent" firande av Halloween för barnen-öppet hus antar ja :-/ *phuu*..som dom väntar, men de ska bli kul :) Vi vuxna e lika exalterade tror ja *hahaha*
 
Annars blir de inte så mkt mer-tar dagarna som dom kommer!
ha en bra fortsatt kväll allesammans!
 
 
~kom ihåg att det är i medvind som en drake stiger och inte i motvind~
 
 
/P

I'v had it!!

publicerat i Allmänt;
NU får de vara nog! Är så lesss och trött på allt som varit oss emellan och allt som är och blir. Vad jag än säger el gör så tror du ändå inte och varje gång blir densamme...
Du ska få tillbaka allt. Du ska inte behöva ha mig som "en last/en börda"
Jag orka rinte mer och därför viker ja mig nu!
 
Men de enda ja begär i gengäld är att du skiljer på verkligehet och "dröm/fantasi"- och tänk på:
barn är barn och dom ha inget me oss vuxna att göra....
 
Bojkottar allt just nu..vart man än går el va man än gör så verkar ju spejjarna va där och hålla koll-patetiskt! Täk att bara på en dag/natt , att man kan få upp ögonen så snabbt och inse-kroppen säger ifrån, hjärnan och hjärtat likaså!!
 
 
kommer allti ha nåt för dig...men de ligger på en "annan" nivå numera-allt som är o blitt tar liksom "död" på allt och man inser..........:/
 
Nu måste ja stanna upp och se ..framåt!
 
 

2012-10-24

publicerat i Lucas;
Lucas !
 
Tiden går så fort. Dagarna rinner förbi. Åren flyger förbi
Jag har den lyckan att se min stora kille växa upp och varje dag växer han i mina ögon.
Glömmer inte den dagen då du tog dina första krypsteg! Glömmer inte dagen då du tog dina första fotsteg (steg). Glömmer aldrig första orden och jag glömmer aldrig dina skratt och gråt.
Glömmer aldrig när du sluta me tutten-du ville ge tomtebarna dom och du va tidig med det. Glömmer aldrig när du ville gå påtoaletten själv, och då du sluat med blöja. Du va så stolt själv och jag glömmer aldrig din min! Jag såg verkligen hur du växte själv. Alla gånger då du klarat nåt själv el gjort nåt bra som fåttt dig stiga-dom minerna du har och diTT ansiktsspråk/kroppspråk-allt hos dig-JAG GLÖMMER INGET!
Nu växer du upp mer och  mer, tiden går framåt...och ibland får ja hejda mig själv och påminna mig om att du blir äldre och du växer-du är inte min lille pojk längre. Inte den lille lille kille som ja nyss beskrivit utan du blir äldre-men du komme iaf ALLTID vara min lille pojk <3
 
Igår tex, då du ville va själv ute, ja släppte spärren och lita på att du lyssna på mamma-ja ika från balkonen men du höl dig ilekparken. Och efter en stund kom du innaför dörre n och ja kände mig så stolt.-Du va ute me kompisarna o lekte, ja såg dej hela tiden och du lyssna a ja sa och gick ingenstans/fljde ej med nån-du kom hem! Så stolt och ja såg än en gång din goda min/att du kände dig "stor" :)
 
Jag märker på dina ord och berättelser. Dina inttressen mm-du förändras-du växer och ser allt anorlundare.
Gäller för mamma att hänga med! *hehe*
 
Jag älskar dig så Lucas-finns inga ord som kan beskriva det! vi ska se oss runt , resa och leva gott-vi ska klara oss fint och vi ska se framåt. Du är mitt allt och ja ger dig all min kärlek.allt för att du ska ha de bra, de vet du oxå!
Du är min oändliga kärlek-mitt hjärta-mitt ALLT !
 
 

Fredag :)

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Fredag igen då och här sitter jag och inväntar lite folk. Ska se på film sen få ja nattgäster (syster och wille).
Beta av tredje nya Falk filmen-Joel Kinnaman =P *grrrrrr*
 
Idag stängde ja på jobbet sen vart ja upphämtad av Lucas och mor. Vi for till Lacantina där vi skulle fira Willes födelsedag God mat och trevligt sällskpa bestod den middagen utav! Jag då, den tokfia jag är reste mig upp för å gå och betala när ja inser att ja tappat kortet som ja visste ja la i högra bröstfickan..shiit vilken panik man fick. Leta under borden och på golven där man gått-men icke. Paniken kom mer och mer och sen mamma på de då, arg och jha, ni förstår *mammor*..:/
Leta minst en kvart/tjugo minuter och då ja känt i alla fickor på jackan, tröjan-you name it! på nå vis hitta ja en ficka som ja ej visste fanns och jha men visst, där låg de! Öööö-bombsäker på att ja la den i högra bröstfickan, mamma såg oxå ja la den där i. Men den kom fram ut vänster inner ficka(?!) Hmmm ja du. Det kom fram iaf som tur va, efter mkt om och men! :)
Men man blir ju å fundera: är man tokig el allmänt *cenil*?! Jaja..sån är ja tydligen!
 
 
Från det ena efter de andra: på jobbet idag satt man å drömde sig bort. Till värme och sol,bad...*mmmm*, nämligen Thailand. Ett hus å hyra för 1800/veckan+flygstol på de (max 6000)-de kan man då få ihop under ett år, så nu ha ja ett MÅL! Ett mål som ja verkligen komme satsa på. Om ett år el två..då är Lucas oxå lite äldre och man kan res runt lite och han "förstår"/- är mer medveten om resan så att säga. Så de är vårat mål nu!! :)
 
 
 
 
 
Nu ska ja logga ur mig och sätta mig framför tv:n och se framåt och njuta av helgens äventyr :)
Mys och umgås me vännerna (Mia & stoffer förhoppningsvis) sen blire bad på söndag :)
Nästa fredag är man ledig och då blire o hjälpa syster o flytta-lite späckat är de,men de funkar! Mår u bra av de så...då går de ju an:)
 
z3 ! Hat bra allesammans! <3

Vart är jag på väg?!

publicerat i Allmänt;
Fjärde natten nu som ja *känner rädsla*, känner att jag ej är själv här hemma. arför jag känner så vet ja inte själv? Men just att jag ligger i sängen och *väntar* på att höra något el se något, gör mig ännu räddare.
Jag jagar upp mig helt i onödan säkerligen. Vet inte bad de är för nåt ja börjat med. Jag blir så rädd och ja pinar mina ögon till att va stängda och ja ber om att få somna direkt...(?!)
Jag drömmer samma dröm om och om igen, sen är de uppehåll och nyligen kom den tillbaka-samma dröm och den ha med *hemsökning/spöken* att göra. Nån som tyder drömmar el vet någon som gör det?
Jag törs inte va själv och ja törs inte ha någon här heller? Jag vill ha någon bredvid mig som ger mig lugnet och tryggheten, så jag kan somna ostört och utan att jaga upp mig. 
Den som ja vill ha bredvid mig släpper ja sakta och känner att ja glider från el tappar-varför det, de vet ja inte heller' Gud vilken komplicerad männska jag är egentligen!!!!!!!!!!!!
 
Det är sååå mky tankar och viljoir i mitt huvud så de bara snurrar just nu. Jag hade läget under kontroll alldelens nyss men på bara någon dag så ha allt bara byggts på:(
Vad är de som ja så hemskt gärna tänker å lägger allt på?
 
Jag vill komma igång med träningen-tappa vikt!!
Vill sluta gå å småäta hela tiden-varför ja gör de, de vet ja inte ens?
Jag vill kunna få pengar över så man kan köpa de man vill (julklappar mm)..
Ekonomin kunde vart bättre juh... :/ men..jag klarar mig bättre än förr iaf :)
Jag vill kunna beställa *den där* resan/flygstolen!!
Jag vill känna mig trygg och älska mig själv
Jag vill ha nån som finns där med sin axel för jämnan
Saknar min Marie <3
Saknar samhörigheten med syskonen, speciellt Carina då de känns som at vi adrig umgås el ses, pratas vid mm-känns inte som en systser ibalnd  å de känns välldigt. Mer än jag tror :(
Saknar *peppet* och det här "jävlarinamma* från mig själv
saknar *Norge*
Mest av allt så handlar de om att jag hatar mig själv så mkt för att ja inte kan hålla saker och ting, kan inte hålla mig för en sak som ja ena dagen bestämmer mig för att hålla men sen spricker de lika fort igen...
 
Är så mycket som tyynger en just nu. Ska bli skönt me lite helg nu. Sista arbetsdagen imån sen ha ja helgen em hjärat. Vi ska bara vara. Blir nog badhuset på söndag förmiddag men förutom de så ha vi inget bestämt. Jo imån kväll blire de Broden Dreams-fira Wille pille som fyllt år! De kan ju bli trevligt-får komma ut lite iaf :)
 
Nä om man skulle dammsuga av lite grus inne på toan sen krypa ner bredvid hjärtat mitt <3
Skriver väl mer imöra =P
 
Natti natti allesammans **

Vill känna mig...."friii, frii, frii" ..

publicerat i Allmänt;
ALLT KÄNNS SÅ HIMLA SVÅRT, ALLT KÄNNS SOM UPP OCH NER OCH MINA KÄNSLOR EL MINA KÄNSLOBANOR ÄR SOM EN BERG & DALBANA :(
ENA STUNDEN KÄNNS ALLT TOPPEN OCH BRA LIKSOM FÖR ATT SEDAN BRYTAS NED UTAV ELÄNDE OCH ÅNGEST, TVIVEL mm...
VARFÖR???
 
HUR MKT MAN ENS FÖRSÖKER EL VILL SÅ VILL INTE DEN ANDRE! HUR MKT JA ÄN KÄNNER OCH VISAR SÅ ÄR DE OLIKA NIVÅER...känns de som!
SEN NÄR MAN GÅR IN FÖR O VERKLIGEN SKITA I DEN ANDRE EL INTE BRY SIG EL TÄNKA SÅ MKT PÅ/OM DET (den) SÅ, VISST SJÄLVKLART DÅ KOMME "DEN" . VET INTE RIKTIGT HUR JA SKA FÖRKLARA MEN..JAJA SKIT SAMMA...NU TILL NÅ ANNAT!
 
IDAG GICK VI RUNT KVARNSVEDEN Å GUU VA SKÖNT DE VA..LADDAR INFÖR STEGRÄKNARTÄVLINGEN SOM ÄGER RUM NÄSTA VECKA O PÅGÅR I 6 VECKOR CA. HÄR SKA DE GÅS UTAV BARA FAAN :)
SÅ PROMENADERNA ÄR NU IGÅNG OCH ALLT PÅ DEN FRONTEN FÅ FLYTA SAKTA FRAM-LÅNGSIKTIGA MÅL SÅ ATT SÄGA
 
OCH FRÅN DE ENA TILL DE ANDRA-BILJETTERNA TILL STIFTELSEN ÄR BOKADE!!!!!!!!!!!! YES!!
 
Ha de bra allesammans. Natti NAtti nu =) 

Fel ordning..

publicerat i Allmänt;

Fel inlägg el fel ordning (nedan) rättare sagt- men de fattar ni nog:))

En notis bara: stiftelsen till liljan i februari !!! Ett klart MÅSTE ju!!! <3

Natt i natt i på er alla :))

Sitter på tåget på väg hem:/

publicerat i Allmänt;

Jaha då va denna helg över- gått me stormsteg! Nu är vi på väg hem (sitter på tåget), och de känns! Skulle kunna va kvar hos Pierre å "bara va"! Jag planerar en tripp snart igen- då tar ja lilleman med mig ner och myser! Är så skönt och fint i Nyköping , man trivs liksom:))

Hem och mysa me hjärtat nu! Ta sig några rejäla funderingar/tankar och bara se på film/mysa, vi två!! Imorgon är de dagis och jobb! Sen till Falun å hämta hem en tvättmaskin- ska bli såååå jäkla skönt!! Sen få vi se va veckan bjuder på! Helgen som kommer ska bara varvas ner å ta de lungt- inga som helst planer!

Hat bra allésammans! Hörs....:))

Refresch;)

publicerat i Allmänt;

Nyklippt och slingad- dock tvungen å klippa liiite mer än ja tänkte men som sagt: kanske va nödvändigt! Men ja blir mer nöjd för var dag som går:) tar ju trots allt ett tag innan man vänjer sig!! :)

Trevlig helg allesammans
<3 saknar dig mitt hjärta <3

Nyköping i helgen !

publicerat i Allmänt;
Snart ska jag bege mig ner mot tågstationen och kliva på tåget som tar mig ner mot Nyköping. Där blir ja förhoppningsvis upphämtad av Pierre & company. Helgen ska som sagt tillbringas nere i Nyköping med syster, Pierre och kära mor. Vis ka bara ta de lungt, mysa, vila upp oss (mig), baka och massor mer lär de bli tror ja-brukar ju blir de när Marie är med i bilden *haha*
 
Svårt och koppla av de har ja-släppa Lilleman för så låg tid.Låg och höll om han hela natten, viskade och pratade med han. Varför de vet ja ej? men de är och känns jobbigt varje gång man ska unna sig själv och iväg på nåt:/
Men men........de är väl oxå en bearbetningssak som allt annat i mitt h u v v u ä =P
 
Nu ska ja kila ner och vänta på min skjuts. Skriber mer ikväll el under helgen. Ha en trevlig helg allesammans :
Va rädda om varandra! <3
 
/P

Sälen...

publicerat i resor/upplevelser;
Jahapp..de ser ut som att de blir en tripp upp till sälen i år igen, närmare bestämt Kläppen denna gång.,
Torsdag-söndag dock men de va "billigt"- 1200 för en 6bädds lägeneht me badtunna o hela köret. Så ja kidnappar nog syster med alla abrn o drar dit. Innan jul el i början av Januari.
 
Sen blire absolut Hundfjället igen under påsk el när de va, slutet av mars/början av april iaf :)) 
Någe roligt o spännande ha amn o se fram emot o längta till. Nå kul lä man unna sig medans man spar till solsemetern =P *hehe*
 
Solsemester och sol/bad är en sak-den ha sin charm men vinter, snö, slalom, mys vid en brasa de ha oxå sin alldelens egna charm;)
Går jämt upp anser jag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drömresan !

publicerat i resor/upplevelser;
Asien-Thailand-Malaysia mm .....
 
 
 
 
 
Jag spar & spar för att få ihop vår resa. Drömmen tar mig till backpacking i Asien-Thailand. Just nu enbart en flygstol sen gå dit näsan pekar! Snorkla, sola, bada, frossa och uppleva saker/äventyr!
Målet är någon gång under 2013/2014 att de ska bära iväg! Drömma kan man å hoppas kan man! Spara med!! :))
NU jävlarinamma !!

???

publicerat i Allmänt;
Varför är den  enda frågan jag har nu, VARFÖR? 
VAD ÄR DE som HÄNT EL VAD ÄR DE SOM SKER??
 
Känner en obehaglig känsla och ja vill den tar slut! Vill  höra din röst! vill känna och må bra!! Vill ha de så som de va!!
Vad? varför?
 
"Alla flyr el försvinner från mig, Alla som ja väl släpper in på livet bara *flyr/försvinner* liksom.........
 
 
??? !!!!

Mammas Hjärta!

publicerat i Lucas;
Mammas hjärta sitter och tittar på Peter Pan-snart är de sängen. Och mamma (jag) ska packa ihop lite grejer som Lucas ska ha med till pappa. Pappa hämtar imån på dagis och Lucas blir hos pappa (pappas helg).
Mamma ska åka ner till Nyköping och bara njuta och tänka genom allt som vairit på sistone. Behöver de oxå :)
Kommer sakna mitt hjärta och de kommer kännas som en evighet innan man kommer hem igen och får ha honom hemma hos sig. Fortfarande svårt och vänja sig varannan helg hemma och varannan helg hos pappa-men Lucas tycks ha kommit in bra och han vet va som gäller:
 
I denna timma ha ja börjat fundera på julklapps inköp åt lilleman-han tycker ju så mkt om pyssel, så de blir nog å köpa pärlor och pärlplattor. Sen ha han fått PS2 spel av moster Marie så de blir nog å kika runt på PS2 spel...man hittar allti nå smått o gått ju mer tiden går och ju närmare december man kommer :)
 
Nu ska jag ta mitt lilla hjärta och göra kväller! 
På återseende :)
 
<3 L <3 U <3 C <3 A <3 S <3
 

Ni tror så mkt..men vet inget!

publicerat i Allmänt;

När mörkret faller, på dig
ser jag falska ögon
Jag skadar andra, inte bara mig 
Vet du nu var du har mig
Du har inte en chans
Spring för livet
Jag är ur balans


Det här vad du får nu
nåt som inte fanns
Är du kär om livet,
din fega fan
Ur balans


Ser du nu vad du gör
"Skit i honom, han mår inte bra"
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är psykiskt störd
Du har nu väckt upp björnen, aj aj aj
Vad har du ställt till med
Kan ni förstå nu, avsikterna
Vet ni nu var ni har mig
ni har inte en chans
Spring för livet Jag är ur balans


Det här vad ni får nu
nåt som inte fanns
Är ni kära om livet, fega as
Ser du nu vad du gör
"Skit i honom, han mår inte bra"
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är psykiskt störd

 
Ser du nu vad du gör
"Skit i honom, han mår inte bra"
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är psykiskt störd


  "Stiftelsen-Ur Balans" 
<3

Vildhjärta

publicerat i Allmänt;

Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?
Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?
Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det.
Det där som vi hatar och vi bär.
Jag kan inte förlora dig för du har aldrig varit min samt att vi ska bli två är omöjligt förstå,
en av oss är så kall.

Ladåm, ladåm, ladå

Nu har jag kommit hem, nu har jag, ja jag har tyglat mig,
jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så.
Men när ditt vilda hjärta slutar slå, då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop,
jag släckte din eld som jag vann.

Ladåm, ladåm, ladå

Du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig.
När allting är över, när du funnit sans, ska du hata mig innerligt,
önska att jag inte fanns, men jag hör av mig inatt, inatt.
Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand.

Ladåm, ladåm, ladå




Falsk Tosca

publicerat i Allmänt;
4 ägg
6dl socker
3dl mjöl
2tsk bakpulver
8msk kakao
2tsk vaniljsocker
2krm salt
175g smält margarin
 
TOSCASMET
75g smält smör
2dl socker
1½dl grädde
1dl sirap
1påse kokos
 
 
 
GÖR SÅ HÄR:
Vispa ägg och socker poröst, blanda ihop alla övriga ingredienser. Häl smeten på bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i mitten av ugnen i12-15 min, 200 grader.
 
Blanda samman alla ingridienser till Tosca smeten i en kastrull, koka upp under omrörning.
Tag ut kakan, bred toscasmeten över kakan och grädda ytterligare 10 min. 
Låt kakan kallna och skär sedan i bitar!
Smaka & Njut :)
 

Stiftelsen-vildhjärta <3

publicerat i Allmänt;

Finner inga ord!!! Finns fan ingen finare låt! Texten är bara Såå underbar och medlande! Tankar och känslor väcks !! Inte trodde ja detta skull kännas bara så där av en låt... Men.. Faller man så faller man ... Å vilken bra låt- nya "min-låt" låten :) haha <3

1 oktober :)

publicerat i Allmänt;

Usch va tiden går, redan 1oktober å det gör sig även för å va 1a oktober - vädret!! Rena höst kylan, gula löv mm! Ändå lite mysigt å härligt på ett sätt :)

Idag jobba jag halvdag då Lucas är. Ledig från dagis två dagar! På eftermiddan åkte vi till badhuset å bada. Blev tre timmar iaf- lite med folk å de passa ju alldeles utmärkt! Inte alls kul när de blir fööö mkt folk o fä :)
Imorgon ska Lucas med mormor till leklandet sen ska vi hem till oss, efter att bott hos mormor , 2 dagar !
Men skönt ha de vart :)

Helgen för övrigt ha varit toppen. Ha känt mig tillfreds och allmänt lycklig! Allt känns toppen. Jag ha "mitt", jag och Lucas ha fått in rutinen under veckorna... Märker ju det att: när ja mår bra, är lycklig och då allt flyter på och då allt kommer på plats. När ja ger mig fan på/för en sak så.... Märks de överallt/-på allt! Ja blir tillfreds med mig själv och med allt runt omkring! :) känns bra faktiskt ! Sen finns de det som trycker ner mig, får mig må dåligt igen osv osv- trött på allt sådant å de känns som ja är så pass stark nu ,för å skjuta de åt sidan, inte ta åt mig lika som förr! Man kommer till en pungt där man bara inser å ser allt mycke klarare!! Ja trivs ganska bra nu men dock finns de kvar saker, tankar o känslor från förr/- allt som varit mm, men som sagt: känner mig självsäkrare och allt mer tillfreds med .... Allt!!!! Vill behålla den känslan- känslan som jag mår bra inom bords mer! Orkar inte med mer klagoord, tjafs, shål mm..:/

Jaja... Allt kommer på plats allt efter som! De brukar de ju göra ;)
Nu ska ja krypa i sängen me lillhjärtat- som är så trött efter alt badande:)
Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Kram kram på er !!

<3 sa kn ar <3