en sån saknad...

publicerat i Allmänt;
efter dig..ååå
varför
varför  
varför  
varför 
 varför  
varför  
varför 
 varför  
varför 
 varför 
 varför
........................................
 
försvinn ur mitt hvud el kom hit för faaaan !!!!!!!!
vill bara ligga i dina armar, känna kärlek o trygghet!
den trygghet som endast DU kan ge
 
<3 <3 <3

Grattis

publicerat i Allmänt;
Kl 06.15 föddes lileman, för exakt 6 år sedan.
Idag har vi äran att fira hans födelsedag på bästa möjliga sätt.
Jag önskar din dag blir bra-perfekt näst intill , hjärtat mitt.
Morgonen börja ju bra, vaknade, kröp in/ner hos mamma. Spela lite skylanders i sängen och sen...smakade vi på en tårtbit :)
 
Jag håller på att städar, donar och tvättar upp all smuts tvätt o allt som legat kvar sen fytten.
den, å andra sidan e ju kar nu, å skönt e väl de! 
Utan karl hjälp å allt ;)
Iväg till apoteket är de enda ja vet som är "akuta" måsten idag-annas invänta och se va dagen bjuder på.
Orkar lilleman så blire väl fika mot eftermiddan/kvällen m syster o barnen.
Annars ser ja fram emot en lugn o fin kväll, mysa ner sig i soffan o fortsätta kolla på SOA-hant ja fastna där å..grrr/morr!
 
-sen kan man ju alltid drömma om att någon står o plingar på dörren en vacker kväll, en sån dröm som man allti har, lite då och så-, liksom - men men, hur stora e oddsen på de liksom?! (HA)
Faan, nu kom ja in o tänka på "dig" oxå....igen!!
Faan-varför kan ja ej släppa dig?
Varför kan de ej va så jävla enkelt att du vill komma hit o va här/bo här med mig/oss påveckorna osv...se vart d leder-men icke då! Allti nå jävla smesteg, snetändning, missuppfattning mm som bara gör så de skiiter sig...åå. Det är väl meningen då-el va vet ja?! allt ha en mening nu förtiden-å de som e värst tro ja-varför kan man ej va vän?! vän med nån som man ändå ej kan o vill släppa el låta glida mellan fingrarna?
Att allt bara flöt på o ja fick/kunde visa att allt är och blir anorlundare, allt till d bättre/positivta, allt faller på plats-bara du va här/kunde va här! Men men...."va e en bal på slotten"-som man säger..
Nej nu spåna jag iväg-shit. "Ryck upp dig för fan"
 
Nu fortsätter vi framåt, en dag i taget-dom som vill va delaktiga -är välkomna! :)
 
*Älskar iaf o kommer allti göra det-å aLLTID gjort*
 
 
ha en fortsatt trevlig dag allesammans. 
GRATTIS HJÄRTAT MITT <3
 
 

KlArT !

publicerat i Allmänt;
Flytt -klart
upp packning - klart
städning - klart
målning av allt - klart
inredd - klart
 
Känns så där lagomt lovely :)
idag blire bara gos o ta delungt. Kupolen med syster o Lucas en snabbis, sen till mor o far och äta. Sen blire  att bara ta d lungt för imån vankas ny vecka m jobb och ...åter jobb :/
Men sen....sen är vi långlediga och då far vi på mini semester- SÄLEN !! 
*Whieehoo*
ska bli så najs o bara få sätt på sig skidorna o glida upp/ner för de vackra fjället och bara ta del av de fina landskapet och en extra omtänksam tanke går till dig syrran, som hoppe på kryckor, typiskt nog då vi åker upp till fjällen  ;)
men,men.. de bli nog bra alltign ska du se :)
 
Ha en trevlig fortsatt dag allesammans och have a nice time untill next time.
 
*kram*
 
 
 
 
"du finns ej här längre, men inom mig finns du. 
Jag tänke p å dej var eviga dag men efter allt o efter att ja tar åt mig o efter de du säger mm så¨...kanske de bli /är bäst så här- de gör ont men..ja biter ihop o klarar mig genom det- älskar dig alltid"

Joppijaaay !

publicerat i Allmänt;
Flytt och får nyklarna på måndag! Så nu känns de bra- måla, dona, inreda mm -må man bra för et tag iaf m

Jag är Ok...

publicerat i Allmänt;

Numera när fok alltid frågar hur det är med en, ler man och säger:nej,men de är väl bra!

Men i själva verket ligger det en hårsmulten is på ytan och under den finns all agg, smärta och besannade svar. Dagarna (den sista veckan typ) består av ilamående, yrsel, trötthet, matthet, molande magvärkt som tilltar lite mer mot eftermiddan/kvällskvisten, men annars så...så får jag väl inte klaga

Länge har man gått och känt sig vek men ändå ganska starkt. Trott att det haft med dig att göra el att man blvit trampad på, dvs att den delen varit orsak till ALLT.

Men i dags läge kan jag säga med rent samvete att , visst mkt "psykiskt" kommer därifrån men den fysiska delen där man kännt sig "oren" el att man känt det varit nå fel/något orätt har även fått en annan förklaring. En förklaring varför jag känt mig konstig "där", en förklaring varför det gjort ont vid sex tex (de senaste åren),varför smärta kommit och gått periodvis mm....

Som tjej kanske man känner sig "oren" på ett sätt, man kanske skäms osv men av vad jag fått höra så är det fler än mig, fler andra tjeje/kvinnor som oxå har samma el haft samma problem. Jag räds inte över det (snarare skäms mer) och jag tänker att det inte är större än vad som är nu, eller att de blir inte värre heller. Det ordnar sig.

Men samtidigt kan jag ej sluta tänka på "OM-konsekvenserna", vad som kan hända och vad som måste göras, OM det skulle bli värre, och då blir man lite rädd och skamsen...på nåt sätt?!

Vet ej varför, men det är väl bara sån jag är! :/

Försöker tänka på annat och försöker kontrollera allt,men smärtan påminner mig titt som tätt och då täker ja påt igen. Då är jag där igen....med tankar om allt och inget. Kommer någon förstå? Kommer jag nånsin berätta det för den jag är med? Om jag gör det: hur kommer då denne att ta de ?  Jävla fjant ja håller på med, att ja tänker å tror sånna saker. Folk förstår väl och folk fattar väl om de skulle va så...de hoppas jag iaf? För jag vill inte träffa någon och sen leva med rädsla av att kanske bli avskräckt från eller bli sedd på, på ett konstigt sätt!

Nej..ja ska sluta grubbla så mkt och tänka så mkt på d,  det ordnar sig säkert och det behöver inte vara  större än vad de är, dvs man behöve rinte måla fan på väggarna förens man vet till 100-VAD de är för fel!                        Men som sagt..man lä få reflektera av sig ibland vad gäller sina tankar och oros moment...för de gör vi ju alla?! :)

För övrigt är det bra, trött å åter trött efter dessa dagars intervall åkning , in och ut från hospitalet och less av att det enda svar man får är att avvakta, avvakta några dagar till pga att dom har överbealstning på avdelningarna      - tack för det ni!!      

Men ,men...inget man kan göra, utan bara ta de lungt, ta dagen som den är h göra så gott man kan.,              Önskar bara jag hade någon här som gjorde mig stark och fanns vid min sida så ja glömde bort värken/smärtan och "den delen", MEN min ork till att prata, skriva, förklara, säga, försöka är inte på ...topp precis, jag är för matt och jag kan ej rå för det!! Jag får ta allt så som det är och så som allt kommer...

Å snälla ni: JAG ÄR OK!

Nu ska vi vila lite- hoppas ni alla där ute får en trevlig kväll/helg.

Kramar från oss /

 

 

 

Häääckers....

publicerat i Allmänt;
kan ju bara tala om att jag var inne på akuten hela dagen den 4/3 så- ojj, vem kan ha varit inn på min sida??
J'ävligt d¨åligt stil !!!!!!!!!!
 
Ha man inge annat bättre för sig så viss...go a head !