Ibland bara ...blir man !

publicerat i Allmänt;
så matt. så less. så..."blääää", på allting.
Man liksom kör sin grej och liksom-skiter i resten.
Det är det enda ja tänker göra nu oxå
Fokusera på mitt. fokusera på de arbete som jag har och som ja får fram över
spara och spara, byta ner mig lghts-mässigt, spara och spara- och göra det enda som ja vill göra-leva drömmen, uppleva, resa och se mig omkring-en dröm ja skulle behålltoch gjort för längesen-.men annat kom ivägen. så..ja tar med mig det där lilla "annat" och börjar leva ut min dröm
!
"Dröm om morgondagen. Lev  i nuet, Se framtiden "
 
 

Perra ..

publicerat i Allmänt;
 
 
Vareviga dag bli man påmind, vareviga dag tänker man på't..
Du är så saknad !!!

Januari 2014

publicerat i Allmänt;
Januari månad och de är ingen snö...skulle ja säg/-ha skrivit fler ggr.
Men skriv lusten ha ej infallit och snö ha vi ej haft .....örens igår , då den föll och la sig på backarna:)
*så som man längtat*
 
Mycket ha hänt men ja orkar ej skriva om det. Det enda ja ska fokusera på numera är det nya året och alla planer och drömmar som vi har/-skapar.
 
2013 va ett dramatiskt, tragiskt och tumult år tycker jag, ooch många håller nog med mig om den saken.
Men samtidigt ha de först oss allt närmare varandra. Vi ha öppnat ögonen för de onormala som blivit normalt och vi har tvingats ro allt i land själva...kan man säga. Att förlora någon tex innebär inte en sammanflytning på nå sätt med dom som står en nära, nej:det handlar mer om ett sörjearbete ensam men att samtidigt se och ta tillvara på det som fortfarande finns omkring oss..
Att minnas och få ro innerigt är vägen till lycka.
Lycka i sin tur ska ej beslagtas av andra som ej passar in och som ej är med i bilden på nå sätt. Lycka är något alldeles för värdefullt i mina ögon numera och speciellt lyckan i sitt barns ögon för minsta lilla/-småsaker osv-den är oändlig och den klarar vi oss på! 
Självständigheten som människa ska ej få rubbas el förstöras-den ska vi leva på i oändlighet och den ska vaktas.
Det ja vill få säga är , att INGEN ska längre få regissera mitt liv (min film)- och ja anser att var och varje mäniska ska ha sin egna roll, när det gället "det"...-för allas värdighet handlar om just "det"-att få ha sin egna roll och att kunna regissera sin egna film!!!
 
2013 var ett år med mycket glädje och lika mycket sorg för mig och för många ja könner. Man släpper in och man släpper ut. Man saknar och man hatar,. Man snackar och får höra. Man håller om och man förlorar...
Därför kan man med hög näsa säga med gott samvete att 2014 ska bli de bästa någonsin-med kärlek, glädje, skratt och med äventyr/resor.bla ...
Och ja tänker vara där, ja precis älskar att vara-med ära o kära, som gör min vardag och som gjort mitt liv meningsfullt. Speciellt tillsammmans ska ja vara, med min son! Var och vareviga dag-och vi ska tillsammans regissera vår vardag,vår framtid, vårt liv! 
<3
 
Ja, 2014 ska i synnerhet bli ett bra år !!
 
Kärlek/-och vänskaper
värme
resor
sommar
sälen
åter resor
släktträff
koncääär
mmm.......
 
Jag ska uppdatera mer än ja gjort nu-de lovar jag!
Men tills dess-tänk på det ni har, lev här och nu....
Livet går aldrig i repris, oavsett om vi vill det eller ej!
Tänk på de ;)