2013-02-27

publicerat i Allmänt;
Jag känner en saknad!
Jag känner en längtan!!
Jag känner en kärlek!!!
 
Ordet kärlek innebär, för mig, mycket.....
En kärlek så stark, för min son.
En kärlek så varm för mina nära och kära.
En kärlek så långt borta för den jag älskar.
 
Vi går igenom olika faser i vårt liv, olika stadier och vi besitts med olika situationer som gör oss till den vi är och de sätter oss där vi är idag. Dvs eller rättare sagt: jag ser de på så sätt att: de finns ALLTID två vägar att gå. Den ena säger vad man borde och vad som är rätt och den vägen visar allt det positiva som vi VET vi kommer få. Den andra vägen är den med lite mer arbete i, lite mer slit och absolut den vägen som får oss att tvivla och tveka, dvs vi vet va vi lä göra (om vi tar den) och vi vet nästan i förväg hur de kommer sluta....
Det ja skriver kanske låter konstigt i era öron men i mitt hvud låter de bra-sen om ja får ner de på rätt sätt det vette fan. :) men men...
Vi tänker allt för mkt , vi oroar oss allt för mkt för minsta lilla, vi är beroende av nästan allt och vi är oftast så "thighed  up" över allting.
Många gör de och många är duktiga på de:att tänka på sig själv och va som kommer först för dom. Vissa andra är mindre bra på det och sätter andras fokus först än sin egna och de är DÅ de oftast brister i slutändan och vägen att ändra på den biten är lång och krokig,men ABSOLUT värt de i slutändan.!!
Ja ha insett mer och mer och jag tar inte till mig allt längre. Jag sköter mitt-både på jobbet och hemma o privat-så sköter jag mig, mitt o min del -så är de bra sen!!
Allt för länge ha ja sett till att andra har de o mår bra,men numera skiter ja i det, el ja, de går till en viss gräns sen får de vara. Jag har insett som sagt att min lycka och välgång och mitt välmående ha berott på andra. Ja ha insett att så mkt ha gått förlorat , speciellt då man försökt hjälpa och finnas där och va den vän el tjej mm, som man vill va el "borde" vara, då de inte hjälper. Då man äöndå får skit för allt man gör el man få höra dittan o dattan osv osv...då mår man ej bra i längden- Men som ja sa, så förösker man utesluta de ord och de sätt man möts på (negativt) helt o hållet för att just fokusera på sig själv för en stund o bygga upp sitt "tempel" igen!!
 
Detta låter kanske skumt el fånigt men de är lite av så ja känner just nu och de enda som bär upp mig är min son och mitt jobb (alla nya snälla kolleger/vänner där som man skaffat/har)-de är dom och de är det som bär mig o lyfter mig o stärker mig!!
Sen hopppet förståss-de överger mig ALDRIG ;)
 
nU HA JA FÅTT SKRIIVT AV MEJ LITE-de BEHÖVDES..O MER KOMMER VÄL :)
 
Nu väntar sängen-en ny jobbdag vankas imörra så...Godnatt på er alla därute o sköt om er!
 
//P
 

soo fucking nice .... ....

publicerat i Allmänt;
Äntligen efter lång tid fick ja höra från dig. Gud så skönt de va..å så sjukt skönt att allt rett ut sig. Allt känns så mkt lättare och bättre. Nu gäller de bara hålla god kontakt igen och köra raka rör. Är man vänner o värnar om varandra så pass som vi gjort så kan man hålla de så..men men, alla ha vi våra brister o fel och de är inte alltid man vill dela med sig av allt, men du ha allti funnits där och nu ska ja va öppnare och börja höra av mig mer jag med. *du är och kommer alltid vara den bästa vännen*
 
Fått förlängt och mitt liv , dvs med viktresa och träning börjar ta sif. Ha man gett sig fan på de så måste man ge de en chans. Rom byggdes ju inte på en dag och de ha ja insett o slutat gå efter. Vil man ha resultat så få man vänta o ha tålamod ;)
 
Till helgen få ja mig en bil..en billig och bensinsnål liten bil...än en gång. Ja kan åka vart ja vill, ta mig varstans och inte behöva känna att ja bokar upp någon hela tiden :)
 
Ja, som ni ser så känns allting faktiskt "fucking nice"...för tillfället ;)
 
 
 
 

söndag 17 februari

publicerat i Allmänt;
Va är de för fel på mig??
varför beter ja mig som ja gör? Vafan änt de bara o köra-antingen eller!!
Är de för mkt runt omkring el anstränger jag mig allt för mkt?
Vaeför kan då inte han bju till- fråga liksom..ska vi på hocky el ska vi på bio?? Ta mig på rätt sätt...man vill liksom känna sig lite uppskattad och omtyckt för att man ens skulle kunna visa tillbaka...så känne rjag iaf..och de beror mkt på att man kansek just blitt sårad så mkt av dig..att man vill se o känna lite annorlundare å "se"...liksom :/
 
Jag vet va mitt hjärta  finns och ja vill-behölver bara guidning om va som är rätt o fel..hur ja gör mm....
:/
svårare än man tror...men mest av allt så måste ja få¨tilit tillbaka o de byggs inte på en dag... :
usch ja e en börda för dig egentligne..varför vll du ens? förlåt...vill bara må bra o gö saker o tas på rätt sätt. Förstå mig rätt o ta mig rätt....så slippe man tjafs o bråk o missförstånd mm....
 
enda sättet detta komme gå bra o så..är att ren tillit å ärlighet beakas från början och byggs upp. Förståelse och lverenskommelser mm....
 
Ärlighet och ren vilja och inte nå besatt/kontrollbehov bara...  :/
 
trevlig söbndag allesammaans. Blir en tripp till framtidsmuseet me lilleman idsga . skriver mer sen...kram på er

Saknar dig...

publicerat i Allmänt;

Här kommer några ord från "tanten/gumman"
"Trodde Inge man kunde sakna så?!
Trodde inte man kunde tänka så ?!
Trodde aldrig du skulle fastna så hårt för att sedan slitas från mig ?!
Trodde aldrig ja skulle klara mig utan dig- de va trots allt DU som gjorde mig stark så ja dels klara mig genom allt! Så stark har ja aldrig känt mig! Har aldrig känt sånt välmående och ja har aldrig känt mig så nöjd på nå sätt !
De värsta av allt va då sanningen kom fram och så som du hantera den! Så som du sa och gjorde- ingenting! Du bara blev tyst och kunde ej "faca" mig, dvs inget förlät el ingen förklaring ... Bara ett absurt slut och Thats it liksom?! Ja fattar det inte efter allt du sagt o allt vi sa o prata om!
Man kan väl va vänner el? Men de verkar som du skäms el... Va vet ja?! De ör då inget som ä mitt fel o du ha ingen anledning till å va sur på mig liksom så ja fattar inte- i dont get it!!
Men som sagt... Du va väl som alla andra:-/ synd nog å ja föll för de och ja trodde o insåg blind att du ej va de men som sagt- me tanke på reaktionerna å följden som blev så inser ja att du va / är som alla andra! Ärlighet vara längst sa du? Va hände med det?? Va hände? Å varför??

Tänker på dig å saknar dig var dag! :-/
Inget å se fram emot! Inge road-tripp, fiskeäventyr, resa till BoraBora (skratt).... Mm :-/
Men som sagt! Man kan alltid hoppas och... Va är de dom säger: hoppet är de sista som överger oss?!?!
Ska man tro på de el?! Hmm, ja de är sånt som visar sig!!
Vänner el dvs ja hoppas få ha dig sol vän. Å de va som ja sa: vänner men ja tänker ej tillåta känslor mer. Men din "vän" vill ja va!!:) men samtidigt är de inte JAG som tänker ta kontakt- de väntar jag på DIG, till att göra!!:) "

Hälsningar: "tanten/gumman din" ;)

Helt underbart :)

publicerat i Allmänt;

Glädjen ä
Stor när man ser den i sina barn.. <3

"skulle ladda upp ett filmklipp men tyvärr så gick de inte :( "

Barnglädje iaf, när man ha kul på leklandet:)

Finner inga ord längre....

publicerat i Allmänt;
Gomårron allesammans...
Många tankar och känslor idag..:/ 
Natten har varit så där...som vanligt kan man väl säga. Vaknat från och till, drömt, och "känt av" massa..
 
JAG VET VARFÖR DET BLIR SÅ DÄR OCH ÄNDÅ GR JA INGET ÅT DET, SLUTAR JA EJ Å TA TILL MIG DET, TA ÅT MIG SÅ ATT SÄGA.....
(oj nu vart caps looken intryckt, men de ta vi inge extra för)
 
"När en människa trycker ner en annan genom att använda klåpord, pessimistiska påhopp, kallar henne för saker så ska man väl, normalt sett, inte ta åt sig så mkt kanske men pågår det under en längre tid så blir det att fastna en bit iaf....då spelar det ingen roll vad el hur länge de sagts nåt el pågått..de biter iaf..fasten de kanske inte syns :/
För att hjälpa en annan människa så kan man inte stjälpa den, utan man lär ju visa den rätta vägen och denne lär ju nå dit självmant med egen vilja och hopp. man gör de för sin egna skull,inte sant? man gör de för fan inte för någon annas skull-man gör de för sin egna skull och för att ställa allt till rätta igen runt omkring..-...
Jag blir så matt och besviken på alla ord man hör, alla lovord..man vill tro o lita på en människa men när magkänslan säger en sa och de sen visar sig stämma såvet man inte hur man ska agera o reagaera-man står där igen, som en idiot- så känner jag mig!
Asså..de är nå fel på mig-så fort ja släpper någon inpå livet, börjar lita på dom el va fan som helst så kommer de smygande o visas sig vara helt åt helvete iaf. Karlar ha ju fan en tendens att bara ljuga, svika och såra mig..är de mig de är fel på? varför kan dom aldrig va ärliga? varför kan man inte va rädd om det man har och sluta förstöra det genom att ljuga, va rädd att sanningen el saker o ting ska komma fram-de bli bara så genomskinligt då ./
Å när barn blir lidnadnde, dom hamnar i kläm är de värsta som finns för mig-vägen till mig går via mitt barn som ja allti sagt..
Nej som sagt, är trött på att få allt omkastat till att de är jag, mitt fel, de är bara jag, jag ,jag-allt ä mitt fel osv osv..
innerst inne vet ja att de inte är "du" som talar men de knäcker en och man börjar fundera faktiskt...?!? "
 
 
 
Äter frukost nu, sen ut på nå roligt. Åka Skoter i plättis kanske? De va nå sånt där idag så...få väl se va de bjuds på :) a en underbar dag/fortsatt helg allesammasn..så höres vi.
Hej HOpp =)