ännu en dag....

publicerat i Allmänt;
bra dag på jobbet. .känner mig säker. .Välkommen och omhändertagen av alla nya kolleger och nya folk.
huvudet blir klarare och allt runt omkring verkar flyta på helt ok.
dock glömmer man och kommer ej ihåg allt ...men d e väl som vanligt med lill-rosen; ) hehe
sommaren närmar sig med storm steg och snart är de midsommar tom (d går så fort). svisch säger d väl så är sommaren över:/
denna sommar ska ja verkligen ta till vara på och njuta till fullo av och bara. ..go with the flow :)
längtar faktiskt till sommar perioden nu !!!

idag ha vi haft sim skola och nu ligger vi i soffan ock bara försöker tagga ner. imån är de kort dag på jobbet sen ved klyvning/ stapling hos mor å far. .
skriver mer under helgen. ha d bra allesammans. kram från oss :)



.......

publicerat i Allmänt;


de finns ingen som förstår känns d som . ingen som verkligen vet hur jag känner och Va jag tänker på. om jag bara kunde få skrika de ur mig..men även rädsla där: om vad folk kommer tro el tänka om mig el kommer dom förstå? kommer hjälpen närmare då el riskerar jag allt o förlorar allt? ingen som tror på mig oxh att jag kan Hålla mig el hjälpas . jag vill bara försvinna vissa dagar och helgerna är värre/ värst. veckorna går bra - intar och vet att Lucas ha d bra å jag känner mig trygg. när jag slutat och få va i Lucas närhet går d oxå bra. sen när helgen kommer oj ja inte ha nåt å gö el att vi bara är hemma så känner ja "det kommer", sakta men säkert kryper det på mig ...:/
tankar..minnen..könslor- allt! ! och det blir bara värre känner jag, och de få ej vara så ! bli så!
känner igen känslan som var för ca 9 år sedan! hur jag var och VEM jag va och varför d va så och hur ja kände "efteråt"...å lite deja vu är d nu kan jag lova :/
(frustrerad...arg.. orkeslös...-på mig själv)
varför tänker jag el ens känner så här? ? som en god vän sa el man kan näst intill referera till det iaf:..det ena beroendet leder till de andra bara för att tillfredsställa en... el är man "skadad" Tack vare sitt förflutna?
Är de så . så kanske ordspråket "en gång ***, alltid***" stämmer, eller ... vad vet jag?!
känner mig verkligen vilsen !!
verkligen- lost caus........

I've been down

publicerat i Allmänt;
But I've got Up againe.... 
 
Förlåt om min frånvaro lyst lite, hehe. 
Men idag är ja nog människa igen..eller mer el mindre iaf. 
Haft en god vän på besök och vi pratat, pratat o pratat som aldrig förr. Känns verkligen skönt att veta att ja ha nån som verkligen är mer som mig. El som är som jag. Den person ja varit och att hon får fram den så väl-dvs hon tar fram de goda i mig och den jag verkligen är!
Tack för att du finns Mia <3
Skönt o ha nån på samma nivå som vet va man gått och går igenom på ett el annat sätt.
Så, tack för det!
 
Sen ha jag fått upp känslan av ett "välbehag" idag-go with the flow, typ, känns de som  och de tänker ja göra här nu framöver-bara flyta med och gå på känslan och de handlingar  ja har/-och som kommer.
 
Jag är ju fan bara människa jag med , eller hur?! ;)
så...
Just go with it :)
 
 

fredag !!!

publicerat i Allmänt;


trevlig helg på er alla ♡♡♡

underbar vecka och jag har inte varit nere något. .dvs ingen svacka el så. allt kommer bli bra känner jag. .

kram på er

Day 2

publicerat i Allmänt;
ännu en dag i paradiset :)
nej då men de går bra och de känns jätte bra. goda kolleger; alla e roliga, snälla, hjälpsamma, och öppnande! de kommer bli lite ovant o ställa om sig men de går bättre å bättre som sagt och jag tror jag kommer att trivas som f***n :), de känns ju som de nu å de e bara andra dagen :) thiii. ..
sommaren är och kommer gå snabbt sen kommer hösten å.... off we go :)
((sen få vi se vart nästa ställe blir el om ja stannar där jag är nu? ! Ska bli spännande...))
jag vet att vi ha en underbar sommar framför oss iaf mjobb, va i stugan, inga större planer utan bara ta d lungt å njuta till fullo . sen kommer hösten ....å den efterlängtade resan ♡ ♥ ♡

nu ska ja krypa ner, lilleman sover redan - han börjar bli suuuk :(hoppas han håller veckan ut..me n men, mormor finns om d skulle va så!
godnatt på er alla där ute.

kramar



en riktigt bra dag

publicerat i Allmänt;
känner mig som ny. precis som jag kände mig för 2 år sedan när jag satt min fot inne på arbetsplatsen på Vc, så kände jag idag på nya arbetsplatsen , inne i Falun :)
kommer blir bra det här...
känner mig bra i allt, känns bra med allt. Jag ha brutit mig fri mentalt känner jag. Jag har satt upp en mur så som lilleman vill ha de, dvs full fokus på hans välmående. ser i fram emot tidiga mornar som består av ny kost. lättare träning, lämna på dagis, in å jobba, hämta på dagis, hem å äta/lättare träning hemma, tv och nattning ... Detta folket är min vardag, krävande rutin. :)
all kraft går till att finna inre ro och inre frid för mig själv o för lilleman. - mitt hjärta/ mitt allt ♡




Just so u know !

publicerat i Allmänt;
Hejsan allihopa !
Nu sitter jag här igen.
Allt är  frid och fröjd. Alla mår vi bra och har det bra-eller ska sanningen fram så är de som vanligt men man ha slutat brytt sig, helt enkelt!
Jag insåg mer och mer att för att ja ska kunna gå vidare och komma framåt och komma i fas/ordning så måste jag släppa allt o alla som tar energin och som kräver sååå himla mkt utav en som dom gjort ...
Jag vill känna mig lugn, komma i fas, må bra, få rutin och bli älskad och omtyckt för den jag är som person och inte för "nåt" -
Vännerna är få men ordentliga och fatta/inse-ja behöver er i mitt liv!
Ni vet hur ja funkar och vet hur jag är i mina värsta dagar o hur jag är i de stora hela-och ja e tacksam för att ni står kvar än i dag. Jag tänker ej förklara mig mer för nya vänner som kommer och går el för er som inte lyssnar, fattar och tar in.
Nej, jag är så här för en anledning och om inte med rätt personer el rätt förståelse kring mig så kan jag ej ha er i mitt liv..
Jag försöker hjälpa mig sjäklv, bättra mig osv..de går sakta framåt men de kommer väl ta tid..men, ja kommer sakta men säkert i fas. Och ni som står kvar-stort tack! 
Jag må ha misst min kärlek, mina hopp och förväntingar men ...de e sånt som ja får stå för! :/
 Återkommer inom kort....
 
hej hopp!