2012-09-27

publicerat i Allmänt;
Gokväll allesammans !
 
Idag har jag och Lucas varit på kupolen och köpt nya stövlar. Ett par blixten stövlar-röda som Lucas absolut ville ha:) Sen valde mamma ett par fodrade,fina stövlar. Fötterna växer ju så de knakar. Mammas pojke blir stooor ju :)
 
Veckan som varit ha bestått av jobb och jobb och ja trivs som fisken i vattne-tröttnar aldrig på detta underbara jobb trots att de vait många stressiga dagar men som ja sagt förr-stressen är bra för mig och ja gillar lite stress:)
Löning ha vi fått och den försvinner lika fort:/ Alla räkningar e betalda dock och mat på bordet ha vi så vi klarar oss. Sen små aktiviteter som bad, ev någon bio längre framm mm är inräknat-allt för lillhjärtat.
 
Bokade även biljetter idag, ska nämligen åka bort en helg, komma bort bara och koppla av och tänka genom allt ...el inte tänka alls kanske och bara vara! <3 hahaha <3
 
Imorgon kommer min fina vän ner och hälsar på, blir ett el två glas vin och bara prata och ta igen lite tid. Lucas blir med, god mat och film! Får se va kvällen bjuder på. Lördagen spenderas genom att åka till stugan över dagen sen på kvällen blire...."sällskap" av en god vän förmodligen ;)
 
En annan sak som ja glädjer mig över och längtar till är nämligen att syster kommer närmare och de kommer bli bra! Sen, de är långt dit men konstigt nog längtar ja tll julen. I år blir vi och fira his äldsta syrran, i Amsberg-så då kommä Amsberg-tomten och hälsar på :) (haha) och nyår är man barnledig...så de kanske bli nå skojsigt då..men som sagt-lååångt kvar men, man kan ju allti få ha nå å se fram emot!
 
Nu ska ja logga ur och få lill hjärtat i säng, sen ska ja kika på Tv (som ja ej gjort på hela veckan-.trot el ej ,men ja ha somnat åtta ca varje kväll me Lucas-hehe, då e man trött)...
På tal om TV-den 20 okt kör vi igång med TVD premiären-åå som ja längtar!!! <3 HA
 
Nä, gonatt på er nu. Ha en fortsatt trevlig helg...
 
 

Höst ändring :) 1a etappen

publicerat i Allmänt;

Då ja sist skulle färga utväxten av mina slingor å de vart misslyckat så fick ja lov å bli mörk- dock så ha ja påbörjat slingorna igen å första etappen är gjort- återstår 1-2 etapper till:) men lä håret få vila lite emellanåt :)
Dessutom är de höst så lite höstslingor kan vi ju kalla de ;)

2012-08-15

publicerat i Allmänt;

Go kväll allesammans! Idag har vi varit på nå spännande. Vi har vart i mockfjärd på spökvandring! De va så kul å så spännande! Å gissa om man sket på sig- haha!
Jag och Lucas trava på först med Malin å Erik i hälarna, Lucas helt oberörd medans mamma (jag) hoppa och skrev/- Malin lika dan! Över hela skogen hör man skrik å bakom oss kom Hampus med kusin Ella (även dom skit rädda). Nej som sagt; de va skit kul!! Alla barn va nöjda oxå tror ja!
Vi kom hem för ca en timme sedan och Lucas somna snabbare än ögat och ja slöar i soffan! Trevlig dag/kväll ha de varit med andra ord :)

För övrigt då? Jo , jag kan bara säga så här att jag går med ett leende på läpparna numera, vet ej varför? Men de känns bra och ja könner mig... Starkare och mer tillfreds me hela situationen! Är väl glad antar jag att ja vågar ta kliven utanför min sk "bubbla" och ta emot de som är! Jag har saknat den där kontakten. Saknat den där tillfredsställningen. Saknat den där vänskapen til någon- en vänskap där du kan slappna av, vara dig själv från början. En vänskap där du kan prata om allt och inget, där man kan ligga och se film/tv utan att känna "besvär". En sån vänskap där man inte behöver tänka på annat el tänka framåt och fundera o grubbla utan där du tar en dag i taget och är ärlig med öppna, raka rör från början! Sen är de skönt, väldigt skönt att veta att du har någon som gärna lyssnar och finns i alla lägen :)
Nej som sagt, detta känns väldigt bra och vem vet.. Kanske tom jag kan gilla mer än de som är?!?! Allt visar sig-ALLT :)
Mår bra iaf och vill INTE förlora den känslan!

För övrigt är de som vanligt! Ska ut i skogen med Lucas imån- han å jag (ensamtid) ! Älskar mitt hjärta så mkt, å ja könner mer å mer nu, att vi ska få ordning på allt och återgå til oss och vår vardag!! <3 älskar dig Lucas <3

Nä... Godnatt nu, på er alla där ute! Sköt om er å kom ihåg : "ta inget för givet. Ta aldrig nåt för givet"

Kram på er :)

Skön känsla ;)

publicerat i Allmänt;

Känner mig tillfreds idag! Ha gjort det de senaste dagarna :)

Varför egentligen? Vet nog inte varför själv?! Kanske för att ja pratat me goa människor?! Känner nya möjligheter blomma? Nya vänskaps band bindas?! Va vet jag?! Vet iaf att de känns bra och ja känner mig starkare ...:)

Godnatt och fortsatt trevlig kväll Allesammans <3

2012-09-10

publicerat i Allmänt;

Idag har vi myst, kollat på film å bara tagit de lungt! Hjärtat ha varit feberfri i två dagar nu så imån blir de dagis och jobb :)
Ska bli så skönt å få börja jobba igen- saknar de faktiskt!!
Å Lucas ska få leka me kompisarna å härja lite:)

Vi va ut i skogen en sväng idag, fick komma ut lite än å bara sitta inne! Vi tog en runda upp på Sjöberget med Christoffer och Mia! Fika lite och barnen lekte i skogen- sån härlig syn å se <3
Lucas ha nog hittat sin bästis. Han växer och mår bra med Christoffer , så de känns skönt! Både att veta och se, att han trivs och mår bra!!
Nu lite tv tittande sen blir de sängen för oss båda! Ha de bra allesammans!! Hej hopp!

Hur är det??!!

publicerat i Allmänt;

Tänkte diskutera kring ett ämne som ja aldrig verkar få nys om?! :-/
När en man å kvinna är ett fungerande par. Är det bara kvinnan då som ska uppskatta, ha maten lagad å klar varje dag? Är det kvinnan som ska ta ett större ansvar? Är det rätt att kvinnan ska tiga bara för att hon Inte törs säga el fråga saker & ting? Är det rätt att hela tiden,ta emot och ta emot och förlåta? Är det fel att känna sig illa till mods när mannen har "andra" sk vänner? Är det fel att känna sig illa till mods när bilder/porr är "så vanligt" och att män behöver nå att "se på"? Är de rätt att ge och ge utan att få? .......
När man är två om saker & ting, när man har viljan mm så visar man väl de? Man visar väl uppskattning för de som finns och för de man älskar, eller?! Man kanske inte ska söka bekräftelse och lyckorus överallt förutom hos den man har?!
En man ska kunna visa, uppskatta och ha viljan nog till att kunna beundra, uppskatta och älska de som finns framför honom och kunna behandla henne rätt, kärleksfullt osv osv- en man dissar inte en kväll med de nära för att "gå ut". En man säger inte en sak för att sen svika och en man ska inte tex: ignorerar inte sin tjej en hel kväll/natt för att sen ringa och va otrevlig på fyllan. Kalla henne saker! Vara otrevlig! Vara helt "off". En kvinna vill inte hela tiden höra att mannen vill få "till det" för att annars gå han vidare! Kvinnan vill slippa känna sig som ett sex objekt bara. Kvinnan är trött på att blir kallad saker hela tiden,på fyllan! Trött på att känns sig som en i mängden! Trött på lögner, svek, lovord, dubbelspel mm..
Trött på sig själv för att man aldrig lär sig! Hatar sig själv för att man tillåter sig till de hela tiden/-gång på gång! Trött på att se en sida för en kort stund bara, för att sedan få se den "vanliga" sidan!

"en gång***, alltid *** " och citat som "kan inte lära gammal hund sitta" stämmer fan och de gäller för kvinnor som känner igen sig, att ta sig en titt och verkligen överväga om de är värt de? Är de värt den psykiska påfrestning som uppstår? Är allt hopp, all oro, alla försök värda ens halva liv med tanke på att slutet och slutsatsen alltid är densamma??!!

Svaret vet vi alla, var och en, inom oss! Å folk kanske kan förstå varför vissa blir som dom blir om dom vet va dom varit med om, vet hur dom levt osv osv! Men oftast blundar man, alla vill vi tro att de är bra, aldrig slutar vi hoppas och tro men någon gång måste vi även sätta ner foten och tala om: att man inte är något som tar skit längre! Ingen som man kan behandla som man vill!

Tänk på dig själv för en gång skull- du klarar dig! Du är så mkt högre och så mkt mer värd än de som varit!!
Glöm aldrig de och börja se framåt och LEV!!!

<3 älskar mina familj, min son och alla nära och kära som kommit o gått i mitt liv- detta ovan, ger mej en en självkänsla och mod som ja ej trodde fanns.. Ett litet mer lager skinn på näsan tror ja *hahha* <3

Ta hand om er där ute och va rädda om varandra!!! / p

Hipp Hipp Hurra !!!

publicerat i Allmänt;



Idag för 27 år sen föddes jag:) dvs idag är min födelsedag och som ja skrev så blir man hela 27 år -bäst före datumet ha passerat och nu blir man bara äldre och äldre! Tyngdlagen och gravitationen känner man av! Slät hy och fast kropp är passerat men tur är väl att personligheten är kvar/densamma iaf *skrattar*

Nej då, inte känner jag av åldern int å ja ha inga åldersnojor heller! Ja trivs rätt bra faktiskt just här och just NU! Så ja ska inte klaga! He he

Idag blev de dagens på thaien med syster å mor! Sen ha ja förgrymmat dagen me bla moster å kusin+en massa barn! Vart ute i friska luften och gått/åkt 4-hjuling-haft riktigt trevligt!
Å imån blir de badhuset me bästa vännen och kusin vitamin! Så kul å se vilka man ha kring sig å så kul att de finns nån man kan förlita sig på när de väl komme till saken!
Finns väl fler som finns och är där men.. Jha, ni fattar! (hellre få riktiga vänner som finns i vått å torrt än fler, oriktiga som sagt)....
Är glad för dom ja har iaf å att "dom" står ut med mig;)

Nu blir de mys framför tv me hjärtat ,- han är så sä trött efter dagens bravader/äventyr, så han somnar nog snart...
Tidig kväller blire även här så man orkar morgon dagen:)

Tack allesammans för idag och hat bra! Sköt om er alla där ute och va rädd om varandra!! <3


<3 skänker en stor kärlekskram å tanke till mina föräldrar - älskar er så och tacksam för ALLT <3

Saknad...

publicerat i Allmänt;

Vaknade upp av en saknad och lustig känsla över dessa två?!?!

Saknade av er är enormt ska ni veta å ja älskar er som om ni vore mina egna!! <3 <3 <3

2012-09-04

publicerat i Allmänt;

Ännu en dag ha gått och här sitter jag å kollar på "crank" på 6 & Lucas sover för länge sen! Dom ringde idag från dagis och sa att han va lite halv krasslig- så mormor hämta plutten och han blir väl hemma resten av veckan antar jag! Lika bra så hinner han kanske få tillbaka rösten- stackarn hade ingen röst nu på kvällskvisten, snorig och hostig :-/

Annars så rullar väl allt på. Jobb och jobb! Hemmasysslor osv osv.. Ha rengjort fönster och bytt gardiner och möblerat om lite här hemma! Ja håller mig sysselsatt så här på kvällarna :)
Nya dieten och motionen håller i sig och trot el ej så känner man sig "bättre"!

Medans ja kommer ihåg de sp vill ja skänka en tanke till alla mina "vänner": ja saknar er så och ber om ursäkt om ja är el varit lite "off", men inom mig känner ja och vet ja vilka ni är och ni tar inte illa vid eller flyr, nej, ni finns där och ja är tacksam för att ni finns i mitt liv! Speciella gummor är ni: Synne, Mia mfl... <3 älskar er <3 tack för att ni finns ....

Måste ta mig i kragen å hälsa på el ringa lite oftare! Vill ses snart! :)

Nu ska ja avrunda och göra kväller! Skriver mer imån...
Natti natti allesammans!


*bjuder på en kvällsbild;)*

Helt OK helg!! :-)

publicerat i Allmänt;

Idag började vi dagen vid tågstationen- tog tåget till älskade Stockholm! Lucas gilla åka tåg och de va spännande med tunnelbanan :)
Tog en promenad till grönan å där åkte han karuseller för fullt- riktigt mysigt!
Vart tre timmar iaf- sen åkte vi båt från Djurgården över mot Slussen , tunnelbanan hemåt el ja, till T centralen där vi åt mat innan vi skulle kliva på tåget hem igen! På tåget fann Lucas ett par trevliga människor, en tjej å kille, som han lekte "sten,sax, påse" med.. Å som dom skratta *ler* haha! När vi kliver av säger vi hej till farmor å sätter oss i bilen å åker hem! Lucas tröttare än någonsin :)
Lucas sover hos pappa och ja for till mamma!
Ska förbereda inför loppisen imån som äger rum här i Mellsta! - välkomna-

Nu kryper ja ner hos min mor! Sov gott allesammans!
<3